Mai multi tineri au fost retinuti de politistii din Rosiori pentru furt si talharie

Sediul Politiei Rosiori

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Politistii rosioreni au retinut la inceputul lunii ianuarie cinci tineri, autori ai mai multor furturi din societati comerciale. Alti doi tineri depitati de politistii rosioreni ca autori ai unei talharii savarsite ln comuna Crangeni se afla acum in arestul IPJ Teleorman dupa ce au primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Autorii mai multor spargeri ce au avut loc la sfarsitul lunii decembrie in municipiul Rosiorii de Vede au fost identificati si retinuti de politisti la numai cateva zile de la savarsirea faptelor. Cinci tineri printre care si doi minori au ajuns in fata instantei cu propunere de arestare preventiva pentru furt calificat. Tot in primele zile ale lunii ianuarie au fost depistati de politistii si autorii unei talharii comise in comuna Cringeni.
Cei cinci tineri din Rosiorii de Vede au spart mai multe magazine din care au sustras bunuri si bani din care nu au reusit sa cheltuie prea mult pana au fost retinuti de politisti. Pentru furt calificat, tinerii risca o pedepasa cu inchisoarea intre unu si cinci ani, conform noului cod penal.