Mama bebelusilor abandonati in strada a aparut azi-noapte, la spital

Mama bebelusilor a aparut

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Regretele și părerile de rău au început să se inoculeze în sufletul femeii care și-a lăsat pruncii, lângă spitalul din Alexandria. Lenuța Călin, în vârstă de 24 de ani, din Iași a ajuns noaptea trecută la unitatea spitalicească unde sunt îngrijiți băiețeii.

Drama copilașilor părăsiți de mamă, în stradă, lângă Spitalul Județean de Urgență din municipiul reședință de județ a ajuns rapid pe rețelele de socializare, mama acestora fiind identificată de cunoscuți. Lenuța Călin, mama în vârstă de 24 de ani este originară din Iași și a venit în Teleorman după un bărbat pe care l-a cunoscut pe o rețea de socializare. Se pare că dragostea i-a jucat feste, care doar după câteva luni și-a găsit un alt iubit, în localitatea Purani, comuna Vitănești. Deși, ducea o viață liniștită, bărbatul oferindu-le ei și bebelușilor (3 la număr, pentru că bărbatul avea și el un copil), Lenuța a căutat atenție și iubire în altă parte, tot pe rețelele sociale. Tânăra mamă a ajuns azi-noapte la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean din Alexandria.
Așa cum era și firesc, pentru că era căutată, ba, mai mult are deschis un dosar penal pe numele ei, fiind cercetată pentru rele tratamente aplicate minorilor, poliția a luat-o de la spital și a și condus-o la audieri. Tot la audieri am găsit-o și noi în această dimineață.
Lenuța a fost condusă la Protecția Copilului și pentru că am simțit că lipsa experienței de viață și naivitatea, dar și viața grea pe care a trăit-o au adus-o în pragul de a-și abandona copilașii, am reușit să stăm de vorbă cu ea. Povestea este grea și încâlcită, chiar cu iz penal, dar, mai bine haideți să o aflăm chiar de la Lenuța, care ne-a oferit un interviu in exclusivitate.  
Dacă femeia spune adevărul, organele de anchetă trebuie să descurce ițele acestei întâmplări. Despre Lenuța mai putem spune că a fost crescută de bunicii materni, mama sa părăsind-o când avea doar 6 luni, iar singurul lucru pe care și-l mai dorește acum este să stea alături de copilașii ei.