Neatentia face din nou victime la Rosiori

Accident auto

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Neatentia dar si experienta la volan, si-au spus inca o data cuvantul. Aseara un tanar de 18 ani, a provocat un grav accident de circulatie in muncipiul Rosiorii de Vede. Acesta a pierdut controlul volanului, a urcat pe un trotuar acorsand un pieton, prinzandu-l  intre masina si zidul unei case.

Linistea proprietarilor unei case situate pe strada Dunarii din muncipiul Rosiorii de Vede, a fost tulburata aseara, de scartaitul unor roti si o bubuitura.  Speriati acestia au iesit imediat afara, sa vada ce sa intamplat. Odata ajunsi la poartea, au vazut stupefiati cum un autoturism s-a oprit la doar cativa centimetrii de zidul casei. Conducatorul autoturismului fiind un tanar de 18 ani.

In urma acestui eveniment, a existat si o victima. O femeie ce mergea regulamentar pe trotuar a fost acrosata de catre autoturism, fiind prinsa intre zidul casei si masina. Potrivit primelor cercetari, teribilistul care nu avea permisul de conducere de foarte mult timp, nu a adaptat viteza la conditiile de mers. A pierdut controlul volanului si s-a urcat pe trotuar. Pentru fapta sa, acesta s-a ales acum cu dosar penal.

Potrivut ultimelor statistici realizate, cele mai multe accidente de circulatie sunt produse de catre tineri, care nu dau atentie semnelor de circulatie. La nivelul judetului Teleorman, in anul 2014, au avut loc un numar de 95 de accidente grave, in scadere cu 5 fata de 2013. Din pacate insa in cele mai multe au fost implicate tineri teleormaneni.