Neglijenta la volan a mai facut o victima pe DE 70, la Rosiorii de Vede

Accident Rosiori

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un tanar a ajuns la spital cu multiple traumatisme dupa ce masina in care se afla a fost izbita violent de un alt autoturism. Accidentul s-a produs pe raza municipiului Rosiorii de Vede la intersectia strazii Sfantul Teodor cu DE 70.

Neatentia la volan a mai facut o victima. Ieri, dupa amiaza un tanar de 28 de ani a fost victima unui accident rutier produs la intersectia DE 70 cu DJ 612 A care duce spre Spitalul TBC Rosiorii de Vede. Masina in care se afla tanarul circula regulamentar pe E 70 cand a fost izbita violent de un autoturism care s-a angajat in traversarea intersectiei fara sa se asigure. In urma impactului, autoutilitara condusa de victima a parasit carosabilul si s-a rasturnat in sant, la cativa metri distanta. Pentru descarcerarea victimei si asigurarea masurilor de prevenire a incendiilor au intervenit pompierii Detasamentului Rosiorii de Vede care au scos rapid victima din masina pentru a fi preluata de ambulanta.
Desi intersectia este semnalizata corespunzator si dispune de vizibilitate in ambele sensuri, aici au loc frecvent accidente rutiere, majoritatea provocate din cauza neacordarii de prioritate.