O tanara din Rosiori a fost ucisa in locuinta sa de fostul iubit

Tanara ucisa

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O tanara de 24 de ani a fost ucisa, ieri dupa amiaza in apartamentul sau aflat la parterul unui bloc ANL din Rosiorii de Vede. Vecinii s-au alertat din cauza mirosul puternic de gaz ce se raspandea din apartamentul tinerei pe toata scara si au sesizat autoritatile.

Politistii au fortat  geamul de la balcon pentru a patrunde in apartament unde au descoperit trupul fara suflare al tinerei.
Soc si groaza intr-un bloc ANL din Rosiorii de Vede. O tanara de 24 de ani a fost ucisa cu sange rece in propria locuinta de fostul iubit cunoscut de vecini pentru scandalurile pe care i le facea fetei in mod frecvent. Ieri dupa amiaza cearta dintre cei doi s-a tranformat in tragedie. Desi locatarii din bloc au auzit tipete in apartament si il vazusera intrand in garsoniera fostei iubite, au crezut ca este doar unul dintre scandalurile frecvente si cativa vecini chiar au batut la usa tinerei, dar aceasta nu le-a raspuns si au renuntat. Cateva minute mai tarziu vecinii s-au alarmat din cauza mirosului puternic de gaz ce se raspandea pe scara blocului din apartamentul tinerei si au anuntat autoritatile. Ca sa patrunda in apartament politistii au fortat geamul de la balcon si au gasit trupul fara viata al femeii asezat in cada cu mainile si picioarele legate, iar fularul din jurul gatului agatat de baterie.
Amenintarile si scandalurile intre cei doi se tineau lant si tanara chiar ar fi reclamat la politie comportamentul agresiv al fostului iubit, doar ca tot ea este cea care l-a primit in casa, ieri, cand Aurel Burleasca a tranformat in fapte amenintarile.
Dupa ce a comis oribila fapta autorul crimei a parasit senin locuinta si chiar s-a oprit la un magazin din cartier sa bea o cafea.Tanara de 24 de ani, ucisa cu sange rece de barbatul cu care a convietuit o perioada din viata ei locuia in apartamentul ANL de cateva luni si era infirmiera la un spital din Rosiorii de Vede.