O tanara sechestrata a apucat sa sune la politie

Cartierul Peco

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Intervenție în forță  a polițiștilor teleormăneni. O tânără de 19 ani a sunat în această dimineață pe numărul de urgență pentru a anunța că a fost violată și că este sechestrată într-un apartament din Alexandria. Imediat oamenii legii au plecat în căutarea locației, gasind-o pe fată într-un bloc din cartierul Peco.

Pe numărul unic de urgență 112 în această dimineață, o tânără din Teleorman a sunat pentru a anunța ca a fost violată și că este ținută sechestrată într-un apartament din Alexandria. Imediat oamenii legii au plecat în căutarea locației.
Potrivit informațiilor, cei doi tineri s-ar fi cunoscut în urmă cu o săptămînă pe o rețea de socialializare, au făcut schimb de numere de telefon, au tot conversat, iar ieri s-au întâlnit la un grătar. După care au plecat la locuința părinților tânărului, situată la etajul 4 al unui bloc din cartierul Peco din Alexandria. Imediat, ce a fost localizată locunița, a avut loc descinderea, iar cei doi au fost duși la audieri.
Oamenii care locuiesc în cartierul Peco sunt consternați de cele întâmplate.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru viol și lipsire de libertate. Urmează sa fie prezentat parchetului pentru a fi luate masurile legale.