Oamenii strazii au fost cazati in Adapostul temporar

Adapost noapte

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Autoritatile locale din municipiul Rosiorii de Vede vin in sprijinul persoanelor fara adapost aflate in pericol in aceste zile geroase si le ofera cazare si masa in Adapostul temporar.

Politistii locali au depistat mai multe persoane care adaposteau in centralele termice dezafectate si le-au condus la Adapostul temporar al Serviciului de protectie sociala.

Temperaturile scazute din ultimele zile au determinat autoritatile locale din municipiul Rosiorii de Vede sa ia masuri speciale pentru ca persoanele aflate in pericol sa primeasca ajutor in Centrul social Adapostul de noapte. Desi nu are o capacitate foarte mare exista posibilitatea suplimentarii numarului de paturi astfel incat sa fie cazati toti cei care au nevoi, mai ales in aceasta perioada cu temperaturi extreme ce le pot pune viata in pericol oamenilor strazii.

Din fericire, la Rosiorii de Vede majoritatea oamenilor strazii au ajuns la adapost si chiar daca destinatia acestui centru este doar cazarea oamenilor pe timpul noptii, in aceste zile de iarna grea cei care doresc pot ramane si ziua in adapost. Politistii locali se afla in continuare la datorie in fiecare noapte pentru a-i gasi pe cei care se afla in astfel de situatii disperate si se vor asigura ca viata nu le este pusa in pericol.