Patru accidente de circulatie in weekendul trecut in Teleorman

Accident Cervenia

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Patru accidente de circulatie in weekendul trecut in Teleorman. Din pacate, intr-unul din cazuri, o persoana a decedat datorita leziunilor suferite.

Unul dintre accidente ar putea fi incadrat la capitolul tragic – comedie. Soferul unui autoturis, a reusit sa isi omoare vecina, in urma unei manevre banale – gararea masini in curtea casei. Insa, aceasta manevra, simpla in conditii normale, a fost efectuata de catre sofer cu o alcoolemie foarte mare.

In apropierea comunei Cervenia a avut loc un alt accident de circulatie, care poate intra la aceeasi categorie. Soferul unei masini sport, nu a observat o curba, si a intrat pe tronsonul respectiv in viteza. Rezultatul? Acesta a pierdut controlul volanului si sa rasturnat cu masina, insa datorita faptului ca atat soferul cat si ocupantul locului din dreapta aveau centura de siguranta, acestia au scapat doat cu o sperietura zdravana.

La farsit de saptamana au fost inregistrate 4 evenimente rutiere, iar lucratorii serviciului rutier judetean au impartit amenzi, pentru mai multe nereguli in trafic, retinand totodata si permise de conducere dar si certificate de inmatriculare pentru fapte destul de grave.

Meteo

Meteo

0°C

Alexandria

Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 20.92 km/h

  • 04 Jan 2019

    1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    0°C -5°C