Patru persoane au fost ranite intr-un accident rutier pe DN 65 A

Accident Aveo

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un autoturism in care se aflau patru persoane a parasit carosabilului si s-a rasturnat pe camp, dupa ce conducatorul auto a piedut controlul volanului. Accidentul s-a produs ,ieri dupa amiaza pe DN 65 A Rosiori - Turnu Magurele, la km 14.

Patru victime ale unui accident rutier au ajuns ieri dupa amiaza la Spitalul Caritas din Rosiorii de Vede pentru ingrijiri medicale. Accidentul s-a produs la 14 km de Rosiori pe DN 65 A  din cauza neatentiei conducatorului auto care a pierdut controlul volanului.  Cele patru victime, conducatorul  auto in varsta de 58 de ani, ranit usor si trei femei aflate in autoturismul implicat in evenimentul rutier au fost transportate cu ambulantele la Spitalul Caritas unde au primit ingrijiri medicale.

La locul producerii accidentului  a fost a ajuns si un echipaj de descarcerare al  Detasamentului de pompieri Rosiorii de Vede dar nici o victima nu era incarcerata. Pompierii au luat toate masurile de prevenire a unui eventual incendiu si au indepartat resturile de pe carosabil.