Patru persoane au murit in urma unui accident rutier, pe DN 65 A la Dobrotesti

Accident Dobrotesti

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tragedie, in aceasta dimineata, pe DN 65 A, la intrare in comuna Dobrotesti. Patru persoane au murit dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. Șoferul bolidului, un tanar de 23 de ani a pierdut controlul volanului din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum.

Patru barbati cu varste intre 23 si 40 de ani au murit in aceasta dimineata dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un copac aflat in afara carosabilului. Tragedia s-a produs in jurul orei 7 pe DN 65 A, la intrare in comuna Dobrotesti. In urma impactului, bolidul pe patru rosti, un BMV seria 5 s-a transformat intr-un morman de fiare si mai multe bucati s-au imprastiat la zeci de metri, pe camp. Doua dintre victime au fost gasite proiectate in afara masinii, iar alte doua au ramas incarcerate pe scaunele din fata.
La fata locului s-au deplasat doua echipaje de la ISU, Punctul de lucru Dobrotesti, cu o autospeciala de stingere cu unitate de descarcerare si un echipaj SMURD, doua echipaje ale politiei rutiere si un echipaj medical al Serviciului de Ambulanta care a constatat decesul celor patru ocupanti ai autoturismului zdrobit in urma impactului.