Patru persoane din Buzescu prinse ca furau electricitate

Furt energie

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Reprezentantii firmei furnizoare de energie electrica, au organizat o actiune in comuna Buzescu pentru a depista persoanele care sunt bransate ilegal. In urma contralelelor, 4 locuitori ai comunei s-au ales cu dosar penal.

Zilele trecute, jandarmii teleormaneni alaturi de reprezentanti ai firmei furnizoare de curent electric din judet, au organizat o actiune pentru depistarea teleormanenilor ce fura electicitate. Controalele au fost realizate in localitatea Buzescu iar rezultatele nu au intarziat sa apara. In urma acestora, 4 locuitori ai comunei au fost prinsi ca erau racordati ilegal la stalpii de electricitate. Acestea au acum dosare penale.
"Jandarmeria Teleorman nu neglijează acest aspect, drept pentru care desfăşoară frecvent astfel de acţiuni pentru prevenirea şi stoparea fenomenului infracţional în acest domeniu. Faptele descrise reprezintă un real pericol pentru viaţa şi integritatea fizică a persoanelor ce le săvârşesc, racordarea clandestină la instalaţiile electrice provocând un număr mare de victime în fiecare an. Acţiunile noastre pe acest segment vor continua şi în perioada următoare." se arata intr-un comunicat de presa.