Pregatiti pentru orice

Jandarmi

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In cazul in care la un meci de baschet care se joaca in Alexandria, vor fi persoane recalcitrante, jandarmii teleormaneni sunt pregatiti sa intervina. Au demonstrat acest lucru prin exercitiul demonstrativ care l-au pus in scena in interiorul Salii Polivalente din municipiu resedinta de judet.

Avand in vedere ca echipa de baschet feminin Baschet Club Teleorman Alexandria este in liga nationala de baschet, si pentru ca a inceput e un nou sezon competitional, jandarmii teleormaneni care asigura oridinea la meciurile echipei, sunt pregatiti sa intervina in cazul in care vor exista suporteri recalcitranti. Acest lucru a fost demonstrat in cadrul exercitului demonstrativ care a avut loc in Sala Polivalenta din Alexandria.
Potrivit demonstratiei sustinuta de jandarmi, in cazul in care in sala un grup de suporteri vor incerca sa perturbe buna desfasurare a unui meci de baschet , acestia sunt pregatiti sa intervina. Astfel suporterii agitati,  vor fi inconjurati si scosi din sala pentru ca meciul sa poata continua.
La final au venit si concluziile. In cazul in care vor avea loc astfel de evenimente nedorite, jandarmii sunt gata sa intervina cu succes.
Pe langa jandarmi, prezenti au fost si reprezentanti ai politiei municipale, politiei locale, ISU, dar si reprezentanti ai clubului.