Primarul din Vartoape este acuzat ca a taiat ajutoarele sociale in mod nejustificat

Familii Vartoape

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cateva familii din comuna Vartoape au ramas fara ajutor social, de o luna sau chiar doua si il acuza pe primar ca le-a taiat singurul mijloc de existenta in mod nejustificat.

Edilul localitatii sustine ca a procedat legal si majoritatea au ramas fara ajutor social pentru ca nu au efectuat orele de munca stabilite prin lege.
Revolta la Vartoape impotriva primarului pe care mai multe familii il acuza ca le-a taiat ajutorul social pentru ca nu l-au votat. Si nu este singura acuzatie adusa edilului sef al localitatii despre care oamenii sustin ca ajutorul social este acordat preferential, ca nu li se comunica zilele in care trebuie sa presteze orele de munca in folosul comunitatii, ca refuza sa le explice motivele suspendarii platii iar in timp ce comuna arata jalnic beneficiarii de ajutor social muncesc in gospodariile unor angajati din primarie.
Pentru a ne lamuri despre motivele suspendarii platilor in cazurile ce ne-au fost semnalate am stat de vorba cu primarul comunei Vartoape, Ilie Boboc.

Ilie Boboc
Conflictul cu iz politic dintre cele doua tabere implicate este mai vechi si inca  nu s-a stins desi alegerile au trecut iar primarul din Vartoape a mai obtinut un mandat in fruntea localitatii pe care o gospodareste de 12 ani.