Program de prevenire a violentei domestic derulat de politistii zimniceni

Program prevenire

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Programul national de prevenire a violentei intrafamiliale “Aripi frante” se deruleaza si la Zimnicea, acolo unde politistii zimniceni au demarat deja primele actiuni specifice de prevenire si informare.

Principalele victime ale violentei domestice  sunt copiii si femeile, iar violenta se poate manifesta intr-o multitudine de forme.
Anul 2017 este anul prevenirii si combaterii violentei intrafamiliale, un tip de agresiune care poate imbraca diferite forme, si ale carei victime  predilecte sunt copiii si femeile. Prevenirea si diminuarea acestor tipuri de agresiuni isi propune si programul national  ”Aripi frante”  initiat de politia romana, si a carui implementare a inceput si la Zimnicea.
Politistii zimniceni au derulat deja primele actiuni de prevenire si informare asupra pericolului  violentei domestice. Oamenii legii recomanda tuturor celor care cad victima violentei intrafamiliale sa apeleze la ajutorul politistilor.
5 astfel de ordine de protectie au fost emise anul trecut la Zimnicea, primele luni ale acestui an consemnand emiterea  unui ordin de protectie.