Protest in fata Primariei Rosiori in timpul sedintei de consiliu

Protest primarie

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Petitionarul de luna trecuta revine in fata consilierilor locali rosioreni contestand hotararea privind schimbul de terenuri ce il lasa fara atelierul de prestari servicii amplasat pe unul dintre terenuri.

De aceasta data petitionarul recurge la acuzatii grave la adresa primarului si a functionarilor din primarie dar si la o forma inedita de protest impotriva hotararii adoptate de consiliul local.

O masina cu un cosciug pe capota si o remorca plina de afise au stationat ieri, dupa amiaza in fata Primariei municipiului Rosiorii de Vede in timpul sedintei consiliului local. In acelasi  timp protestatarul isi sustinea petitia in fata consilierilor locali prin care contesta decizia acestora de a aproba  un schimb de terenuri, hotarare adoptata luna trecuta. Acesta sustine ca o parte din terenul oferit la schimb pentru a reintregi parcul central ii apartine de drept, cel de la care a cumparat avand o hotarare judecatoreasca pentru acest teren, doar ca de cealalta parte primaria sustine ca respectivul lot face parte dintr-un imobil ce apartine domeniului privat al municipiului.

Pana va decide instanta cine are dreptate Emil Coanda isi continua protestul cu toate mijloacele de care dispune, chiar si in afara judetului incercand sa se faca auzit de cat mai multe persoane. Pnana acum singurul succes al sau este amanarea evacuarii fiind vorba de un litigiu pe rolul instantei.