Sanctiuni pentru rosiorenii care distrug spatiile verzi

Distrugere spatii verzi

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mii de flori dispar, anual, de pe domeniul public din Rosiorii de Vede. Recent, politia locala a surprins, cu ajutorul sistemului de supraveghere video, un grup de persoane care sustrageau trandafirii proaspat plantati in Gradina Publica.

De ultimii ani, in municipiul Rosiorii de Vede, furtul florilor de pe domeniul public a luat amploare, mii de flori ornamentale de sezon, dar mai ales trandafiri si chiar arbusti ornamentali dispar la numai cateva ore de la plantare. Un ultima vreme, pe mai multe spatii verzi din zona centrala au ramas doar pomi si gazon, dupa ce au disparut toti trandafirii plantati in cateva randuri. Nimic nu pare sa reziste mai mult de cateva zile, cu toata staruinta administratiei locale, care a instalat camere de supraveghere in punctele principale ale orasului si zonele sunt monitorizate permanent de politia locala.
Parcurile si zonele verzi ale orasului sunt permanent in atentia politiei locale care are posibilitatea sa identifice persoanele ce distrug bunurile de pe domeniul public si sa aplice sanctiunile prevazute de lege.