Scandal in miez de noapte pe o straduta din Rosiorii de Vede

Masina devastata

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un barbat din Rosiorii de Vede a fost batut si masina i-a fost distrusa de cei care ii blocasera accesul in garajul personal.Agresorii lucrau la constructia unei case din vecinatate si ocupasera  intrarea in garaj cu materiale si utilaje.

Constructia unei case de pe Fundatura Artei din Rosiorii de Vede a devenit motiv de scandal si agresiune provocat chiar de cei angajati de proprietar sa execute lucrarile. Straduta, ceva mai ingusta decat o ulita dintr-un catun a fost restransa in lungime de vanzarea unui teren iar gardul ce imprejmuieste noua proprietate a ingreunat accesul in garajul aflat in imediata apropiere. Situatia aceasta si teribilismul muncitorilor constructori care si-au extins santierul in strada a iscat un imens scandal din care nu au lipsit amenintarile, bataia si distrugerile, atunci cand locatarul imobilului din vecinatate i-a rugat pe constructori sa-si mute materialele din fata garajului sau ca sa-si poata parca masina.

Numele frumos al strazii nu are nici o legatura cu viata oamenilor de aici unde accesul se face destul de greu si doar cu autovehicule de dimensiuni mici si acestea nevoite sa iasa cu spatele de pe strada neavand nici o posibilitate sa intoarca. Desi oamenii s-au obisnut cu aceste neajunsuri, cei mai multi locuind de o viata pe aceasta strada sunt si momente cand situatia scapa de sub control si doar interventia politistilor mai poate calma lucrurile.

In urma scandalului produs in miez de noapte de muncitorii cu program prelungit ,institutiile abilitate au facut verificari privind legalitatea constructiei de pe Fundatura Artei si au fost deschise dosare penale pentru agresiune si distrugere, la care este posibil sa se adauge si sanctiuni pentru tulburarea linistii si ordinii publice avand in vedere ora la care s-au produs evenimentele.

Intre timp lucrurile s-au linistit si victimele isi vor cauta dreptatea pe cale legala dar neajunsurile cu care se confrunta rosiorenii de pe Fundatura Artei raman si nu prea exista o cale de rezolvare. Becurile de pe stalpii din reteaua de iluminat public nu pot fi inlocuite, masina de pompieri nu are loc pe strada ca de altfel orice alta autoutilitara prestatoare de servicii iar de canalizare si asfalt nu poate fi vorba pe o ulita de municipiu ,cel putin in viitorul apropiat.