Sedinta de consiliu local de ieri de la Botoroaga s-a incheiat cu pumni

Bataie primar - consilier Botoroaba

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O ședință de consiliu local care se anunța banală în primă fază s-a terminat destul de urât, ieri, în comuna Botoroaga. Primarul, care este PNL-ist și un consilier local de la PSD s-au bătut pe holurile instituției publice, după ce avuseseră un schimb de replici și în plenul ședinței.

Ședința de Consiliu Local din comuna Botoroaga, de ieri, se anunța a fi una banală, însă două proiecte de pe ordinea de zi a încins spiritele între consilierul local de la PSD, Constantin Dorobanțu și primarul, Mihail Cojocaru, care a fost ales pe listele Partidului Național Liberal. Am încercat să aflăm care a fost mărul discordiei dintre cei doi, însă și aici declarațiile celor doi se bat cap în cap.
După terminarea ședinței, primarul susține că a fost așteptat pe hol de consilier, care, fără să-i adreseze vreun cuvânt la lovit cu pumnul în față.
De cealaltă parte, consilierul din opoziție ne-a declarat că edilul l-a urmat la ieșirea din sală și l-a agresat fizic.
Constantin Dorobanțu a fost transportat la Spitalul Județean din Alexandria cu o ambulanță SMURD, medicii de aici constatând că bărbatul avea ochiul roșu și inflamat, fiind redirecționat către un spital de oftalmologie din capitală.
La rândul său, primarul Cojocaru se afla în această după-amiază la un clinică din capitală pentru a-și scoate certificat medico-legal.
Ambii protagoniști ai acestui scandal ne-au declarat că vor depune plângere penală, lăsând la latitudinea poliției să deslușească ițele acestei povești încâlcite.