Seful de post din Draganesti de Vede s-a impuscat in cap

Politist sinucis

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un politist din comuna Draganesti de Vede s-a sinucis astazi cu pistolul din dotare. Politistul era sef  de post in comuna si era respectat de toata comunitatea, asa ca oamenii nu-si pot explica de ce a ales sa-si traga un glont in cap.

Cea care l-a gasit a fost sotia politistului, angajata in primaria localitatatii care se afla in imediata apropiere a postului de politie de unde s-a auzit impuscatura la doar cateva minute dupa ce politistul isi sunase sotia si o rugase sa vina pana la el.
Moartea politistului din Draganesti de Vede care mai avea doar un an pana la pensie a socat intreaga comunitate iar procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman fac cercetari in acest caz considerat in prima faza deces in conditii suspecte.
Exista si persoane din comuna care banuiesc ca politistul ar fi fost supus unor presiuni si amenintari privind un caz mai vechi de contrabanda cu tigari. Inainte de gestul fatal polistul a lasat, acasa, un bilet de adio, familiei in care spune ca ii pare rau si ii iubeste foarte mult.