Seful Politiei Rutiere, implicat intr-un accident de circulatie

Accident minor

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Comisarul sef de politie Petre Sandu, seful Serviciului Rutier Teleorman, a fost implicat in aceasta dimineata intr-un accident de circulatie. Acesta conducea masina de serviciu a institutie.

La intersectia strazilor Libertatii cu Doctor Stanca din Alexandria, 2 autoturisme au fost implicate intr-un accident de circulatie. Unul dintre ele aparţine Inspectoratului Judetean de Politie Teleorman  şi era condus de către comisarul şef Sandu PETRE, şeful Poliţiei Rutiere din judeţ. Din datele oficiale de producerea evenimentului reiese ca vinovat se face conducatorul auto al celeilate masini.
Din ce spun martorii prezenti la fata locului vinovat de producerea accidentului ar fi comisarul şef care, venind pe strada Libertatii, nu a acordat prioritate vehiculului care se deplasa regulamentar. Cum s-a produs cu adevarat acest accident ramane un mister, noi nu putem intelege insa cum un autoturism care iese dintr-o parcare poate fi asa de avariat, mai ales ca la nici 50 de metrii se afla o intersectie, inclusiv o trecere de pietoni, unde conform regulilor de circulatie orice sofer  este obligat sa incetineasca. Asteptam cu interes rezultatul cercetarilor efectuate de organele abilitate.