Sfarsit cumplit pentru o femeie din Gardesti

Radut Ionel arestat

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O femeie a sfarsit intr-un mod cat se poate de tragic ca urmare a agresiunii concubinului ei la Gardesti. Conflictul izbucnit intre cei doi sa terminat la morga pentru femeie si in arest pentru suspectul de crima retinut de politistii.

Cearta izbucnita intre Radut Ionel si concuibina lui sa sfarsit intr-un mod cat se poate de tragic. Femeia, grav ranita a ajuns la spital iar apoi a incheiat socotelile cu viata cateva minute mai tarziu pe patul de spital. Motivul conflictului pare a fi gelozia barabatului. Unchiul suspectului, care locuieste langa casa celor doi, spune ca nu a auzit nimic in noapte fatidica. Insa, dimineata sa intalnit cu nepotul lui care i-a povestit macabra  fapta.

Mama suspectului este si ea ingrozita de cele intamplate. Ia vazut pe cei doi certanduse, insa a preferat sa plece spre seara de acasa, pentru a ii lasa pe cei doi sa isi rezolve problemele. Insa, itoarsa acasa, de dimineata, a vazut ambulanta sosita la casa celor doi, iar gandurile negre au aparut imediat.

Cei doi traiau in concubinaj si aveau doi copii, un baiat de 8 ani si o fata de 9. Suspectul crimei si-a dat seama de fapta sa abia a doua zi, cand probabil se trezise mai bine la realitate. Reacti acestuioa te lasa fara cuvinte – Ar fi vrut unalt viitor, insa acum totul sa transformat intrun dezastru.

In urma a ramas o familie disperata – ma ma suspectului va devein acum mama si pentru cei doi copii, iar cei doi implicate in conflict vor avea  acum o soarta diferita, femeia va fi inmormantata  iar barbatul isi va petrece o mare parte a vieti in inchisoare.