Soferul vinovat de producerea unui accident a fugit de la locul faptei

Accident Alexandria

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un politist teleormanean a fugit aseara de la locul accidentului pe care la provocat. Acesta s-a intors, potrivit martorilor, la locul accidentului dupa o plimbare de vreo doua ore.

Aseara pe strada Dunarii din Alexandria a avut loc un accident de circulatie, pe fondul neacordarii de prioritate. Un autoturism, condus de un politist din cadrul Seviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, a executat manevra de virare la stanga, taind calea unui autoturism care a plecat regulamentar de la semafor.

Potrivit martorilor dar si celui aflat in autoturismul Audi, politistul aflat la volan, ia taiat pur si simplu calea celui care plecase de la semafor. In disperare de cauza, acesta a franat brusc si a tras de volan lovind un alt autoturism care se afla in imediata sa apropiere.

Soferul care nu a acordat prioritate de trecere, a refuzat  sa sufle in aparatul etilotest, pentru a se stabilii daca consumase alcool, acestuia fiindu-i intocmit de politistii  dosar penal. Potrivit martorilor dar si jurnalistilor aflati a fata locului, soferul vinovat de producerea accidentului, sa intors la locul accidentului dupa  2 ore, fiind dispus totusi sa i se recolteze probe de sange. Un lucru surprinzator, in buletinul informatic pe care Biroul de presa al IPJ Teleorman il trimite zilnic jurnalistilor acreditati, acest accident nu apare sub nici o forma, alaturi de celelalte evenimente rutiere.