Strazi si curti inundate in municipiul Rosiorii de Vede

Strazi inundate

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mai multe strazi din municipiul Rosiorii de Vede au fost inundate in aceasta dimineata si intreg sistemul de canalizare a cedat din cauza volumului mare de apa acumulat in timpul noptii. Personalul de la Apa Serv a intervenit inca de la primele ore ale zilei pentru evacuarea apei de pe strazi si din curtile oamenilor, dar a fost nevoie si de ajutorul pompierilor pentru a face fata solicitarilor.

Ploile abundente cazute in ultimele ore au blocat sistemul de canalizare din municipiul Rosiorii de Vede si mai multe  strazi din oras au fost inundate in aceasta dimineata.Cele mai mari probleme sunt pe strazile fara canalizare unde apa intrase in curti si a fost nevoie interventia rapida cu pompe de evacuare. In primele ore ale zile, pentru evacuarea apei au actionat angajatii de la Apa Serv dar odata ce numarul strazilor inundate a crescut, autoritatile au solicitat sprijinul pompierilor militari.
Situatia ramane critica la nivelul municipiului Rosiorii de Vede din cauza sistemului de canalizare incapabil sa preia apa rezultata in urma ploii mai ales ca avetizarea meteorologica de ploi abundente si fenomene periculoase a fost prelungita pana maine dimineata.