Tentativa de omor urmata de o sinucidere in localitatea Ulmeni

Ulmeni

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Linistea localitatii Ulmeni, a fost zguduita de o veste teribila. Un localnic a incercat sa isi omoare sotia, dupa care speriat de fapta sa s-a sinucis. Procurorii criminalisti au ajuns la fata locului fiind anuntati de catre medicii de la camera de garda a Spitalului Judetean.

Din cauza unor probleme conjugale, un teleormanean din localitatea Ulmeni a incercat sa isi omoare sotia, aplicandu-i acesteai in zona capului mai multe lovituri cu un obiect despicator. Un vecin care a ajuns imediat la fata locului povesteste cum a gasit-o pe biata femeie care abia mai respira. Sotul acesteia nu mai era la fata locului, fugise.
Locuitorii din Ulmei care ii cunosc pe cei doi, au numai cuvinte de lauda la adresa femii, insa depre cel care in urma faptei sale si-a pus capat zilelor, nu pot spune acelasi lucru.
Potrivit procurorilor criminalisti, femeia a ajuns la spital cu rani foarte grave in zona capului, leziuniile fiind produse de obiectul despicator folosit de sotul ei. Din pacate cel care a incercat sa ia zilele femeii cu care traia, speriat ca va face inchisoare si-a pus capat zileleor, acesta fiind gasit spanzurat.
Motivul care a stat la baza acestei tentative de omor, urmata de sinucidere a fost cererea de divort pe care femeia o ianintase.