Tichete sociale pentru alexandreni

Tichete de sarbatori

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Persoanele singure ori familiile cu venituri mici, vor primi pentru sarbatorile pascale tichete sociale, in valoare de 50 de lei. Pentru obtinerea acestora, solicitantii trebuie sa depuna o serie de documente justificative.

Cu ocazia sarbatorilor pascale, conform prevederilor Hotararii de Consiliu Local, in municipiul Alexandria se acorda tichete sociale in valoare de 50 lei pe familie sau persoana singura. Acestea le pot obtine persoanele singure sau familiile care domiciliaza pe raza Alexandria si al caror venit net este de maxim 500 lei  lunar pentru persoana singura sau pe membru de familie. Acordarea tichetelor sociale se face pe baza de cerere si declaratie pe propria raspundere insotita de urmatoarele acte: copii acte de identitate pentru toti membrii din familie,  acte doveditoare de venituri realizate in luna anterioara depunerii cererii pentru toti membrii familiei, adeverinte de salariu cu venitul net, cupoane pensii, alocatii de stat, indemnizatii: somaj, handicap, crestere copil, plasament, adeverinte eliberate de Administratia Finantelor Publice Alexandria pentru persoanele majore care nu realizeaza venituri, precum si alte acte doveditoare dupa caz.
Cererile  si declaratiile pe propria raspundere insotite de actele doveditoare se vor depune la sediul Serviciului Public de Asistenta Sociala, din cadrul Primariei Alexandria, pana la data de 20 martie.