Tragedie in prag de iarna pentru o familie cu opt copii din Draganesti de Vede

Tragedie

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O familie cu opt copii din comuna Draganesti de Vede a ramas pe drumuri dupa un incendiu devastator care le-a distrus casa si toate bunurile din locuinta.

Doar zidurile si un morman de cenusa si resturi arse a mai ramas in curtea acestei familii in urma incendiului produs duminica dupa amiaza din cauza unui cos de fum deteriorat.

Tragedie intr-o familie cu opt copii din comuna Draganesti de Vede. Cum saracia nu le era de ajuns, in prag de iarna au ramas fara un acoperis deasupra capului. Casa in care locuiau, prin bunavointa unor consateni plecati la munca in strainatate,a fost mistuita de flacari in urma unui incendiu izbucnit duminica dupa amiaza, cel mai probabil de la un cos de fum deteriorate iar vantul puternic a intetit si mai mult focul.Din casa in care locuiau nu au mai ramas decat zidurile, acoperisul , tamplaria si toate lucrurile din casa au fost distruse iar zece suflete sunt acum sub cerul liber.Mama copiilor nici nu era acasa cand fiica cea mare a aprins focul in soba iar cateva minute mai tarziu a vazut fumul ce a cuprins casa si s-a repezit sa-i scoata pe cei mici afara, povesteste cu lacrimi in ochi mama copiilor scapati cu viata din aceasta tragedie.

Cel mai bine descrie situatia in care se afla aceasta familie chiar primarul localitatii, Victor Letcanu si face in acelasi timp un apel la oamenii care ii pot ajuta. Toti care doresc si pot sa ofere un sprijin acestei familii ca sa-si refaca locuinta sau sa doneze lucruri de stricta necesitate ,haine, obiecte de uz casnic, mobilier, se pot adresa Primariei din comuna Draganesti de Vede.