Un barbat din Alexandria, cunoscut cu probleme psihice a amenintat ca se arunca de la etaj

Tentativa de suicid

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliția, pompierii, jandarmii, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță au fost alertați astăzi cu privire la faptul că un bărbat s-a urcat pe blocul în care locuiește și amenință că se va arunca. Apelul a fost făcut pe numărul unic de urgență 112, în jurul prânzului.

Apelul disperat efectuat către autorități a venit chiar din partea tatălui persoanei care amenința că se sinucide, acesta spunându-le operatorilor de la 112 că fiul are probleme psihice, iar pe fondul unor discuții mai apinse a părăsit locuința și a urcat la etajul 10 al blocului BM3 din municipiul reședință de județ.
Pompierii teleormăneni s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale, una dintre acestea fiind autoscara, însă, din fericire, nu a fost nevoie ca aceasta să fie folosită. Potrivit unor surse, se pare că bărbatul se află în stare de ebrietate.
Gura târgului spune că bărbatul de aproximativ 40 de ani care a fost preluat de echipajul de pe ambulanță tocmai se întorsese de la Spitalul de Psihiatrie Poroschia, unde s-a și întors.