Un barbat din Rosiori a murit la serviciu intoxicat cu monoxid de carbon

Accident munca

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In aceasta dimineata fochistul care deservea punctul termic de la Sera de flori a Primariei Rosiorii de Vede a murit intoxicat cu monoxid de carbon. Tragedia s-a produs cel mai probabil in urma  incendiului provocat de explozia centralei termice.

Tragedie, in aceasta dimineata la Sera de flori a Primariei Rosiorii de Vede. Un om si-a pierdut viata la locul de munca in urma unui incendiu produs, cel mai probabil de la  acumularile de gaze ce au dus la explozia centralei termice. Victima, Florin C.de 45 de ani era fochistul care deservea punctul termic si angajat al Urbis Serv Construct Rosiorii de Vede, societatea care presteaza serviciul de distributie a energiei termice la institutiile publice din oras.

La fata locului s-au deplasat si inspectorii din cadrul ITM Teleorman care din cercetarile preliminare au constatat ca explozia s-a datorat acumularilor de gaze in incinta, pe fondul lipsei de protective la cazanul centralei si a detectorului de gaze. ITM Teleorman a demarat cercetari, alaturi de celelalte institutii implicate pentru stabilirea caracterului evenimentului si a cauzelor care au stat la baza producerii acestora.

Centrala termica