Un biciclist a fost lovit de o masina care a parasit locul accidentului

Accident biciclist

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Politistii cauta autorul unui accident rutier produs aseara pe raza comunei Maldaieni in care un biciclist a fost lovit de o masina care a parasit locul faptei.

Victima, un barbat care circula cu bicicleta a fost lovit de o masina in zona podului de la intrarea in comuna Maldaieni.Victima, cu rani usoare a fost transportata la Spitalul Caritas pentru ingrijiri medicale iar politistii fac cercetari pentru a afla in ce imprejurari s-a produs accidentul si pentru a depista autorul.

Aseara, in jurul orei 23 pe raza comunei Maldaieni s-a produs un accident cu victima iar autovehicului implicat a parasit locul faptei inainte de sosirea echipajului de politie si a ambulantei. Victima, cu rani usoare conform declaratiilor celor aflati la fata locului a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Caritas pentru ingrijiri medicale. Politistii au facut cercetari la fata locului pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs evenimentul rutier.

Astazi unul dintre martori aflati la fata locului a dat declaratii in fata politistilor. Tanarul M.F. insotit de prietena sa se deplasa cu autoturismul personal pe directia Maldaieni - Rosiorii de Vede si in apropiere de pod a fost nevoit sa opreasca in spatele unei coloane de masini stationate pe partea dreapta. Martorul le-a spus anchetatorilor ca pe partea stanga se afla stationata cu luminile de avarie aprinse, o masina Dacia Logan, de culoare albastru inchis cu numarul de inmatriculare VRV spre care se indrepta un barbat ce facea semne catre masinile stationate sa treaca pentru ca nu s-a intamplat nimic. Tanarul declara ca dupa ce a trecut pe langa Logan-ul stationat a vazut in spatele acestuia, la cativa metri un barbat sprijinindu-se de bicicleta si care sangera usor. Cercetarile continua in acest caz pentru depistarea autorului accidentului.