Un cumplit accident auto a curmat viata unei tinere politiste

Accident centura Alexandriei

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Accident grav in aceasta seara pe centura municipiului Alexandriei la intersecta cu DJ 703 in dreptul localitatii Buzescu, pe fondul nerespectarii indicatorului Stop.

In urma accidentului o tanara care se afla in automobil a murit, dupa ce masina in care ea si un coleg al sau nu a oprit la indicatorul Stop si a intrat intr-o autoutilitara. Femeia, in varsta de 35 de ani, mama a doi copii mici, fusese recrutata in Politie de curand din sursa externa si impreuna cu colegul sau, veneau de la cursuri de specializare. Politistul, in varsta de 30 de ani, se afla la volanul unui autoturism si circula pe DJ 703, iar la intersectia cu centura municipiului Alexandria nu a oprit la indicatorul Stop si a intrat intr-o autoutilitara care circula regulamentar.

In urma impactului, amandoi au ramas incarcerati, politista fiind declarata moarta dupa aproximativ o ora de manevre de resuscitare, iar colegul sau este extrem de grav ranit, fiind dus la spitalul din Alexandria.

UPDATE Soferul, ranit grav a fost transportat la Bucuresti, unde a fost operat, in momnentul de fata fiind in coma indusa, starea lui fiiind una grava, dar stabila.

Tanara politista a fost inmormantata ieri, fiindu-i alaturi, pe ultimul sau durm, familia, prietenii, precum si colegii sai politisti.

UPDATE Cristi Balan soferul ranit si transportat la Bucuresti, a decedat.