Un cunoscut procuror din Teleorman a decedat in urma unui accident de circulatie

Accident mortal la Putineiu

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Seara de Sfânta Parascheva s-a încheiat într-un mod tragic pentru un cunoscut procuror din Teleorman şi soţia sa. Procurorul Valentin Silviu Paraschiv din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede și-a pierdut viața într-un accident teribil petrecut luni seara, pe DN 65A, în zona localității Putineiu. Soția acestuia a suferit răni grave.  

Accidentul a avut loc între Putineiu și Turnu Măgurele. Potrivit informațiilor, femeia, în vârstă de 40 de ani, care se afla la volanul mașinii personale, un autoturism Logan, a intrat în plin într-o remorcă plină cu baloți pe care a observat-o prea târziu din cauza faptului că nu era semnalizată. Impactul nu i-a dat nicio șansă soțului, în vârstă de 53 de ani, aflat pe locul din dreapta. Bărbatul a fost pur și simplu decapitat de firele remorcii.
Speriat de cele întâmplate, şoferul tractorului a fugit de la faţa locului, fiind găsit de către poliţişti la domiciliul sau.
În urma ciocnirii dintre autoturism și remorca tractorului, femeia a suferit mai multe fracturi grave, fiind transportată la Spitalul Municipal din Turnu Măgurele, apoi la București. Potrivit apropiaților, soții Paraschiv au ales să facă o plimbare la Turnu Măgurele, în ciuda insistențelor unor buni prieteni de a-și petrece seara împreună, la Roșiorii de Vede. Dar plimbarea s-a transformat în tragedie. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchet.