Un elev a decedat la banchetul de clasa a VIII-a

Banchet elevi

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Distractia la finalul celor 8 ani de studiu s-a terminat brusc pentru elev de clasa a VIII-a din Alexandria. Acesta a decedat in timpul banchetului ce s-a desfasurat seara trecuta intr-un local. S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă, ancheta fiind coordonată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Distractia la finalul celor 8 ani de studiu, s-a incheiat brusc pentru un elev de 15 ani din Alexandria. In timpul banchetului de absolvire, acestuia i s-a facut rau, prabusindu-se la pamant. Ambulanta s-a deplasat la fata locului, fiind efectuate toate manvrele de resuscitare, fara succes insa. Imediat, tanarul a fost transporat la spitalul din Alexandria in stop cardio-respirator. Aici, medicii s-au chinut sa il readuca la simtiri, insa fara succes.
S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă, ancheta fiind coordonată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman. Cazul a fost semnalat oamenilor legii de către medicii Spitalului Judeţean Alexandria.