Un jandarm si-a pus capat zilelor cu arma din dotare

Cătălin Predescu

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Aseara, in jurul orei 23 si 50 de minute, un jandarm si-a pus capat zilelor cu arma din dotare. Evenimentul a avut loc in vestiarul subunitatii din Alexandria. Potrivit informațiilor primite, omul legii a ajuns la unitate, a preluat arma și muniția din dotare, s-a întors în vestiar și s-a împușcat.

Un jandarm în vârstă de 42 de ani s-a împușcat cu arma din dotare, aproape de miezul nopții de 8 martie, cu 10 minute înainte de a intra în tură, în sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi Teleorman. Subofițerul, a fost găsit împușcat în cap de un coleg, în vestiarul unității. Bărbatul era căsătorit și avea un copil. Jandarmul se mutase de curând în Alexandria împreună cu familia, fiind de fel din Turnu Măgurele. Colegii spun că nimic din comportamentul acestuia nu le-a dat de gândit că ar avea probleme și ar fi predispus la un asemenea gest.
În plan profesional, subofițerul a fost mereu apreciat și a beneficiat de o avansare înainte de termen. Ultima testare psihologică a fost făcută în aprilie 2017, iar acesta a fost declarat apt.