Un tanar de 21 de ani, si-a pierdut viata in aceasta dimineata, intr-un accident rutier

Accident grav in Mosteni

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tragicul eveniment a fost anunțat la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 7.00, însă poliția trebuie să stabilească când și cum s-a produs acesta cu exactitate.

De fapt, anunțul a fost legat de abandonarea unei mașini avariate (practic, intrată într-un copac), pe Drumul Național 52, în apropiere de localitatea Furculești.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul Rutier, care a găsit trupul neînsuflețit al unui tânăr de 21 de ani, din Alexandria, la câțiva metri de fiarele contorsionate ale autoturismului. Se pare că, șoferul mergea la țară, în satul Moșteni, ce aparține de comuna Furculești, însă, pe drum, ceva s-a întâmplat și a ajuns cu mașina pe marginea șoselei, într-un copac.
În urma impactului violent, părți ale motorului autovehiculului, dar și alte componente au fost aruncate pe câmpul din apropiere. La sosirea organelor de poliție, la fața locului, băiatul nu mai prezenta niciun semn vital, astfel că personalul medical doar a constatat decesul. Urmează ca, în urma autopsiei să se stabilească cauza morții, dar și internalul când s-a produs.