A inceput festivalul national concurs Pe deal la Teleormanel

Festival-concurs

Eveniment
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O noua editie a festivalului concurs national de muzica populara “Pe deal la Teleormanel” a debutat astazi. Cei 15 concurenti calificati au urcat pe scena amplasata pe platoul din fata Casei de Cultura incepand cu ora 19.

Astazi si maine la  Alexandria se desfasoara editia cu numarul 48 a festivalului national concurs de muzica populara “Pe deal la Teleormanel”. Anul acesta s-au inscris un numar de 31 de concurenti din toate colturile tarii, insa dupa preselectia de ieri au ramas in cursa pentru marele premiu doar 15.
Juriul este format din oameni cunoscuti in lumea muzii populare. Acesta va avea in aceasta seara o misiune destul de grea, va decide cine va castiga marele premiu.
Si cum la ora 19 a debutat festivalul, astazi am gasit concurentii facand repetitii. Printre ei se afla Simona Alexandru, unul dintre cei 2 reprezentanti ai judetului la editia din acest an.
Maine seara incepand tot cu ora 19, va avea loc gala laureatilor. Dupa recitalul castigatorilor, publicul prezent va avea ocazia sa urmareasca prestatia a 2 dintre solistele indragite de romani Daniela Condurache si Veta Biris.