Ansamblul de dansuri Dracsenelul a crescut intr-un an cat alte in zece

Ansamblul Dracsenelul

Eveniment
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In localitatea Dracsenei, functionaza de un an de zile ansamblul de dansuri populare “Dracsenelul”. In tot acest timp acesta acrescut cat altele in zece, reusind sa obtina numeroase premii.

Atunci cand se vrea, se poate. Acest lucru l-au demonstrat un grup de cadre didactice din localitatea Dracsenei, care in urma cu un an de zile au luat decizia sa infiinteze un ansamblu de dansuri populare.  Acesta a fost infiinat, insa nu aveau pregatirea necesara, dar norocul a fost de partea lor, au aflat ca tanarul polisit din comuna face parte dintr-un ansamblu semiprofesionist din judetul Olt. Si l-au abordat, iar el nu a putut refuza, motivul iubeste traditia populara si dansul. Numele acestuia este Andrei Hamza, este modest atunci cand stai de vorba cu el, prefera sa demonstreze ca meseria de politist se imbina cu dansul popular.
Modesti sunt si mebrii ansamblului de dansuri populare “Dracsenelul”. Ce am învățat de la ei? Ca nu prin vorbe demonstrezi, ci prin fapte. Așa au făcut ei, nu au vorbit mult, dar au dansat cu pasiune si dăruire.