Festivalul Pe deal la Teleormanel pe ultima suta de metrii

Pe deal la Teleormanel

Eveniment
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pregatirile pentru festivalul-concurs de muzica populara “Pe deal la Teleormanel”, ce va avea loc in perioada 26-28 septembrie in Alexandria, sunt pe ultima suta de metrii. Pana in prezent s-au inscris in competitie un numar de 31 de concurenti din mai multe zone ale tarii inclusiv Republica Moldova.

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman in parteneriat cu Consiliul  Judeţean  Teleorman şi Primăria Municipiului Alexandria organizează Festivalul-concurs naţional de muzică populară ’’PE DEAL LA TELEORMĂNEL’’, editia cu numarul 48, în perioada 26-28 septembrie  pe Platoul din fata  Casei de Cultură  din  Alexandria,  începând cu orele 19.00. Pana in momentul de fata la concurs s-au înscris un numar de 31 de concurenţi reprezentând judeţele: Alba, Argeş, Bistriţa Năsăud, Braşov, Dolj, Giurgiu, Gorj, Mehedinţi, Suceava, Vrancea, Teleorman şi Republica Moldova. Preselecţia concurenţilor va avea loc în ziua de  26 septembrie.
Acompaniamentul concurenţilor va fi susţinut de Orchestra Ansamblului ’’Burnasul’’, a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, condusă de maestrul Adrian Grigoraş - dirijorul Orchestrei Populare Radio România.