La Biblioteca Judeteana s-a desfasurat concursul "In lumea povestilor"

In lumea povestilor

Eveniment
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Astazi, la Biblioteca Judeteana Marin Preda din Alexandria, s-a desfasurat a-8-a editie a concursului “In lumea povestilor”. Acesta se adreseaza prescolarilor, la competitie participand 3 echipe formate din cate 5 membrii.

La Biblioteca Judeteana Marin Preda din Alexandria, a avut loc astazi a-8-a editie a concursului “In lumea povestilor”, adresat prescolarilor din judet. La editia din acest an s-au inscris in competitie 3 echipe, formate din cate 5 memebriii.
Juriul concursului, a fost format din reprezentantul Consiliului Judetean, un reprezentant al bibliotecii si un cadru didactic.
Prima proba a concursul a fost cea de prezentare a costumelor, iar prichindeii costumati in personajele preferate au defilat in fata celor prezenti.
Dupa defilarea in costume, a urmat a doua proba. In cadrul acesteia concurentii au prezentat personajul pe care il reprezinta, dar in versuri.
Dupa aceste probe, micutii au mai participat la inca 2. Astfel, a mai fost cea de desene si cea a cunostintelor generale, cu intrebari din cele 5 povesti pe care le-au studiat la clasa. La final toti concurentii au fost premiati.