Lansarea concursurilor de creatie pentru copii, tineri si adulti la Biblioteca municipala Rosiori

Concursuri de creatie

Eveniment
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Biblioteca municipala Petre Voivozeanu din Rosiorii de Vede a anuntat, ieri, in cadrul unui eveniment special, deschiderea celor doua concursuri de creatie, "Frontul din suflet" si "100+100" la care pot participa copii, tineri si adulti. Creatiile cele mai bune vor fi premiate pe 1 decembrie, de Ziua nationala. Tot ieri a avut loc si deschiderea concursului national de lectura "Batalia Cartilor.

Casa municipala de cultura din Rosiorii de Vede a gazduit, ieri, un eveniment cultural dedicat iubitorilor de literatura. Biblioteca municipala Petre Voivozeanu a anuntat deschiderea a doua concursuri de creatie, literara, proza sau versuri, "Frontul din suflet" pentru copii si tineri si 100 +100, concurs national de creatie pentru tineri si adulti. Un alt concurs asteptat de copii si tineri. Tot ieri s-a dat starul si inscrierilor la concursul national "Batalia cartilor", unde elevii rosioreni s-au remarcat in anii anteriori.
Doua dintre elevele care au obtinut rezultate deosebite in anii anteriori le-au impartasit colegilor prezenti la eveniment din experienta lor.
Concurentii au la dispozitie cateva luni pentru a-si desavarsi creatiile literare ce le pot aduce unul dintre premiile genereoase puse la dispozitie de organizatori.