Vernisaj expozitional la Rosiorii de Vede de Ziua culturii nationale

Eveniment
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

De Ziua culturii nationale, rosiorenii au fost invitati la verniajul expozitiei de arta plastica Peisaj marin, o retrospectiva a anului 2014 semnata de artistul teleormanean Costel Lupu. Evenimentul organizat de Directia pentru Cultura, Educatie, Creatie si Sport a avut loc la Centrul cultural Rosiorii de Vede unde  sunt expuse lucrarile artistului.

Vernisajul expozitiei "Peisaj marin" semnata de artistul Costel Lupu a incheiat seria manifestarilor dedicate Zilei culturii nationale la Rosiorii de Vede. Evenimentul a avut loc la Centrul cultural in mijlocul lucrarilor artistului care abordeaza o tematica aparent simpa dar surprinzator de ofertanta ca si cromatica izvorata din talentul creativ si sensibilitatea autorului. Alaturi de artist s-au aflat prieteni, colegi dar si foarte multi elevi rosioreni impresionati de tablourile lui Costel Lupu.

Despre lucrarile artistului aflate in aceste zile pe simezele Centrului cultural au vorbit doi dintre artistii prezenti la eveniment, Eugenia Dumitriu si Dumitru Ciocan Sin.
Frumusetea marii ilustrata in tablourile lui Costel Lupu expuse la Centrul Cultural din Rosiorii de Vede s-a imbinat perfect cu grafica eminesciana prezenta cu cateva lucrari in expozitia tematica a cunoscutului artist teleormanean, intr-o zi cu semnificatie profunda pentru cultura nationala.