Biblioteca judeteana a dat startul expozitiei "Cartea de vacanta"

Cartea de vacanta

Expozitii
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Biblioteca Judeteană Marin Preda, organizează, în perioada 22 iunie – 11 septembrie, expozitia “Cartea de vacantă”. Devenită traditională, această activitate vine în întâmpinarea petrecerii timpului liber al utilizatorilor bibliotecii pe perioada vacantei de vară.

Pana pe data de 11 septembie pasionatii de citit au la dispozitie din partea bibliotecii judetene Marin Preda din Alexandria, expozitia “Cartea de vacanta”. Astfel, aceasta  cuprinde cărtile înscrise în concursul national de lectură pentru adolescenti –  Bătălia cărtilor, aflat în derulare în acest interval, cărti apartinând autorilor români Mircea Cărtărescu, Ioana Pârvulescu, Gabriel Liiceanu, Chris Simion, dar si străini – Paulo Coelho, Gabriel Garcia Marquez, Stephen King. Alături de acestea se află titluri din domeniul psihologiei, din domeniul dezvoltării personale, din domeniul medicinei, sau ghiduri ale diverselor orase cu potential turistic.
Expozitia va rămâne deschisă pe toată durata vacantei de vară, la sectia Împrumut documente pentru adulti din cadrul Bibliotecii Judetene.