Debut expozitional al pictorului Constantin Cracea la Muzeul de istorie din Rosiori

Expozitie personala

Expozitii
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Muzeul municipal de istorie Petre Voivozeanu din Rosiorii de Vede a gazduit, astazi vernisajul expozitiei "Flori de primavara" ce cuprinde lucrari ale pictorului Constantin Cracea.

Artistul plastic se afla pentru prima data in fata publicului rosiorean cu o expozitie personala care a impresionat prin culoare, lumina si originalitate. Expozitia cuprinde atat icoane pictate pe lemn cat si tablouri cu tema florala.
Astazi la Muzeul municipal de istorie din Rosiorii de Vede s-a deschis expozitia "Flori de primavara", un eveniment cultural dedicat Centenarului Marii Uniri. Lucrarile expuse sunt semnate de artistul plastic Constantin Cracea care expune pentru prima data in fata publicului rosiorean. Arhitect de profesie, Constantin Cracea s-a dedicat, dupa iesirea la pensie, pasiunii sale, pictura.
Tablourile expuse in sala mare a muzeului de istorie au impresionat publicul dar si artistii plastici rosioreni prezenti la eveniment care il considera un maestru al icoanelor si o personalitate artistica originala.
Artistul Constantin Cracea recunoaste ca nu florile il reprezinta, dar a realizat aceste tabloruri pentru ca ele bucura ochiul privitorului.
Expozitia a fost deschisa in prezenta unui public numeros care a admirat lucrarile artistului fascinati de stralucirea zecilor de nuante care insufletesc fiecare panza peste care a trecut penelul lui Constantin Cracea.