Eveniment expozitional de Ziua Dunarii la Biblioteca Gala Galaction

Ziua Dunarii

Expozitii
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Rosiorenii au marcat, astazi, Ziua Dunarii cu o expozitie de carte la Biblioteca municipala Gala Galaction. Este al treilea an consecutiv in care Directia pentru Cultura, Educatie, Creatie si Sport organizeaza manifestari culturale dedicate Dunarii chiar daca Rosiorii de Vede nu este oras riveran.

Pentru al treilea an,consecutiv, Ziua Dunarii este sarbatorita si la Rosiorii de Vede in cadrul Directiei pentru cultura a municipiului care a pregatit, in acest an, un eveniment expozitional cu lucrari alese din fondul de carte al Bibliotecii Gala Galaction. Tema din acest an "fii activ" a fost propusa de Comisia Internationala pentru Protectia  Fluviului Dunarea si poate fi un mesaj adresat oamenilor care prin implicare si contributia sa la protejarea resurselor de apa influenteazadezvoltarea economica a regiunii dunarene.

Expozitia de astazi este si o invitatie la lectura pentru cei fascinati de apa si natura In anul 2013 autoritatile locale rosiorene au inclus in programul manifestarilor culturale si evenimentele dedicate Zilei Dunarii.