Expozitie a lucrarilor participante la proiectul “Prietenie pe o... sfoara”

Prietenie pe o... sfoara

Expozitii
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În martie 2018, Biblioteca Județeană ,,Marin Preda” Teleorman, a semnat Parteneriatul Educațional Național „Prietenie pe o... sfoara” cu Biblioteca Județeană ,,George Barițiu” din Brașov. Incepand de astazi, lucrarile participante sunt expuse pe holul institutiei.

În martie 2018, Biblioteca Județeană ,,Marin Preda” Teleorman, a semnat Parteneriatul Educațional Național „Prietenie pe o... sfoara” cu Biblioteca Județeană ,,George Barițiu” din Brașov. Scopul celei de-a VI-a ediții a proiectului  a fost familiarizarea copiilor cu opera Fraților Grimm. Activitățile realizate de către bibliotecarii instituției cu sprijinul cadrelor didactice din Alexandria,  au avut loc atât la sediul Bibliotecii Județene cât și în grădinițele și școlile din municipiu. Au participat la proiect: Grădinița cu program prelungit nr. 6, Grădinița cu program normal nr.1 din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Alexandru Colfescu”, precum și Școala Gimnazială ,,Ștefan cel Mare” și Școala Gimnazială ,,Mihai Viteazul”.
Expoziția este rezultatul final al acestei ediții a parteneriatului și va putea fi vizionată până la data de 31.10.2018.