Expozitie de arta decorativa la Muzeul de istorie din Rosiori

Arta decorativa

Expozitii
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Muzeul municipal de istorie Petre Voivozeanu din Rosiorii de Vede gazduieste in aceste zile, expozitia "Petalele iernii" cu obiecte decorative de Craciun lucrate manual. Printre exponate se afla podoabe si accesorii, tablouri si obiecte decorative cu specific de iarna.

Arta decorativa revine in spatiul public cu lucrari dedicate sarbatorilor de iarna care au fost si sursa de inspiratie ale autoarelor obiectelor expuse la Muzeul de istorie, toate lucrate cu talent si imaginatie. Spiritul iernii si al Craciunului domina in lucrarile expuse indiferent ca este vorba de accesorii sau obiecte decorative.
Cele sapte autoare au stiluri si abordari diferite ale aceleasi teme, iarna formand un ansamblu expositional de exceptie.
Expozitia de arta decorativa ramane deschisa pana pe 22 decembrie pentru cei care doresc sa admire sau sa achizitioneze unul dintre obiectele expuse realizate cu talent si migala de Liliana Baltoiu, Ingrid Albu, Flori Calcan, Petruta Niculita, Raluca Popescu, Zeni Serbanescu si Flori Tudoran.