Expozitie de arta fotografica la Casa de Cultura din Rosiori

Arta fotografica

Expozitii
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Casa municipala de Cultura din Rosiorii de Vede gazduieste in aceasta luna o inedita expozitie de arta fotografica. Vernisajul  a avut loc, ieri, in cadrul unui eveniment ce s-a desfasurat simultan in sapte tari europene care promoveaza lucrarile realizate in cadrul unui proiect studentesc finantat de Uniunea Europeana prin programului Erasmus +.

Ieri, la Casa de cultura din Rosiorii de Vede a avut loc vernisajul expozitiei de fotografie "Ecourile artei" realizata la initiativa unuia dintre autorii lucrarilor, Emanuel Duica.Este prima expozitie de arta fotografica de concept in care se evidentiaza mesajul transmis de fiecare creatie, dar si de varietatea de abordari si exprimare a ideilor.o astfel de expozitie a fost deschisa simultan in sapte tari europene si cuprinde lucrari ale tinerilor implicati in acest proiect.
Emanuel Duica, autor si initiator al evenimentului expozitional in municipiul Rosiorii de Vede a prezentat  publicului cateva informatii despre  tematica abordata in realizarea lucrarilor.
Despre aceasta noua abordare in arta fotografica a vorbit si publicistul Liviu Nanu,recunoscut ca un pasionat si experimentat fotograf.
Expozitia "Ecourile artei" realizata cu sprjinul administratiei locale si al Directiei pentru Cultura, Educatie, Creatie si Sport a municipiului Rosiorii de Vede va ramane deschisa publicului timp de o luna.