Expozitie de pictura la Muzeul Judetean intitulata "Privind spre Iberoamerica"

Privind spre Iberoamerica

Expozitii
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Muzeul Județean Teleorman, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, vă invită să vizitați expoziția de artă plastică „Privind spre Iberoamerica”. Colaborarea cu galeria din Spania s-a materializat până în prezent la organizarea altor două expoziții de artă, în 2016 și 2017.

De această dată este abordată o formulă ce reunește lucrări ale unor artiști plastici din Spania, precum și dintr-o serie de țări din America Latină, respectiv Columbia, Ecuador, Mexic, Uruguay, Venezuela. Astfel, în sala „Auditorium” a muzeului din Alexandria sunt expuse 46 de lucrări semnate de 45 de artiști plastici.
De asemenea, o contribuție importantă are și domnul Tudor Șerbănescu, artist plastic teleormănean și promotor al valorilor culturale teleormănene.
Expoziția va râmăne deschisă pentru public până la data de 5 august a.c., iar vizitarea se va putea face de luni până vineri, între orele 9.00-17.00, în condițiile respectării măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-COV-2.