Expozitie de sculptura de ziua culturii, in foaierul Prefecturii

Expozitie Costel Păun

Expozitii
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cu prilejul Zilei Naționale a Culturii, sărbătorită în fiecare an în data de 15 ianuarie, Centrul de Cultură Județean a organizat o expoziție de sculpturi ale artistului teleormănean Costel Păun. Materia primă folosită de sculptor este piatra de râu, lucrările fiind expuse la 59 de astfel de evenimente la nivel național și internațional.

Beneficiind de suportul tehnic al reprezentanților Prefecturii Teleorman, în această dimineață, în foaierul Prefecturii a avut loc o expoziție de sculpturi în piatră de râu. Lucrările aparțin artistului teleormănean, Costel Păun.
Sculptorul teleormănean a fost comparat de specialiștii în cultură cu marele artist Brâncuși. Despre Costel Păun a vorbit artistul roșiorean Eugenia Dumitriu.
În semn de respect și recunoștință, conducerea CJCPCT Teleorman i-a oferit artistului o diplomă de onoare.
Artistul care a adus în atenția publicului teleormănean lucrările sale, ce s-au bucurat de aprecieri pe mai multe continente nu a dorit să spună prea multe cuvinte despre sine, ci a dorit să vorbească despre ce reprezintă lucrările sale.
Ziua Națională a Culturii este sărbătorită în fiecare an pe 15 ianuarie, ziua când s-a născut marele nostru poet, Mihai Eminescu.