Expozitie de sculptura si grafica la Muzeul de istorie din Rosiorii de Vede

Expozitie de sculptura

Expozitii
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Doi dintre cei mai cunoscuti artisti rosioreni si-au expus o parte dintre creatii in sala mare a Muzeului de istorie Petre Voivozeanu din Rosiorii de Vede.

Expozitiei de sculptura si grafica cuprinde lucrari semnate de Costel Paun si Doru Roata, artisti ce nu mai au nevoie de prea multa prezentare fiind deja cunoscuti publicului iubitor de arta plastica.

La Muzeul municipal de istorie Petre Voivozeanu din Rosiorii de Vede a avut loc vernisajul expozitiei de sculptura si grafica "Arta- Forma de viata", eveniment dedicat anului centenarului Marii Uniri.Lucarile expuse pe simezele muzeului sunt semnate de doi cunoscuti artisti plastici rosioreni, Costel Paun si Doru Roata.

Despre lucrarile celor doi artisti au vorbit invitatii, specialist in arta plastica, dar si autorii.

Costel Paun este recunoscut pentru maiestria cu care da transforma piatra de rau in opera de arta,iar Doru Roata fascineaza ,de fiecare data cu grafica sa.Chiar daca arta celor doi a depasit de mult spatiul geografic in care au debutat si s-au format,lucarile lor fiind admirate atat in tara cat si in strainatate,expun de fiecare data cu aceeasi placere pentru pubicul rosiorean.