Premii pentru echipele participante la targul Traditii si obiceiuri de Paste

Premii participanti

Expozitii
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Echipele unitatilor de invatamant rosiorene care au participat, in aceasta saptamana, la primul targ al copiilor "Traditii si obiceiuri de Paste" au fost premiate de municipalitate. Premiul pentru cea mai frumoasa casuta a fost acordat Scolii Mihai Eminescu.

Participantii la primul targ al copiilor organizat in municipiul Rosiorii de Vede au fost premiati de administratia locala pentru creativitate, originalitate si implicare. In cadrul manifestarii “Traditii si obiceiuri de Paste“, fiecare unitate de invatamant a primit o casuta in parcul central pe care sa o decoreze in stil pascal si sa expuna lucrarile copiilor.
Premiul pentru cea mai implicata echipa a revenit Scolii Zaharia Stancu iar pentru cea mai autentica in pastarea traditiilor echipei Liceului Emil Racovita. Colegiul National Anastasescu a primit un premiu  pentru cele mai originale decoratiuni, iar cea mai inimoasa echipa a fost a Liceului Virgil Madgearu. Elevii scolii Dan Berindei au fost premiati pentru cele mai diversificate decoratiuni iar premiul pentru cea mai creativa echipa a revenit Scolii Alexandru Deparateanu. Colegiul Tehic Anghel Saligny a primit premiul pentru cele mai ecologice decoratiuni in timp ce prescolarii de la gradinitele 1 si 4 au primit titlul de "cei mai mici si talentati artisti".

Meteo

Meteo

0°C

Alexandria

Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 20.92 km/h

  • 04 Jan 2019

    1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    0°C -5°C